Project omschrijving

WordPress elementor site voor Rosa Spier Huis

Nieuwe WordPress website voor het Rosa Spier Huis in Laren (een bijzonder bejaardentehuis) met meer flexibiliteit door het gebruik van Elementor.

Het Rosa Spier Huis in Laren is een woon-werk gemeenschap voor oudere kunstenaars, musici en wetenschappers. Het motto is hier een leven lang kunst, want kunstenaars gaan niet met pensioen.

In het Rosa Spier Huis woonden bijzondere mensen zoals Caroline Kaart, John Kraaijkamp sr, Inka Klinckhard, Marten Toonder, Eva Besnyo, Pieter Heuwekemeijr en meer.

Over het Rosa Spier Huis

Het Rosa Spier Huis is een woon- en werkgemeenschap van kunstenaars en wetenschappers. Zij wonen hier onder gelijkgestemden. Het Rosa Spier Huis biedt bewoners, maar ook kunstenaars van buiten, een podium om hun inspiratie te delen met het publiek. Met haar eigen concert- en theaterzaal, expositieruimte, galerie café en een hoogwaardig cultureel programma, ateliers, studio’s en een beeldentuin, vormt het huis een bijzondere ontmoetingsplaats voor kunstenaars , wetenschappers en kunstliefhebbers van alle leeftijden. Zij kunnen hier het hele jaar uiteenlopende culturele activiteiten bijwonen: van openbare concerten en theatervoorstellingen tot exposities, lezingen, workshops en presentaties.

Het huis aan de Hector Treublaan in Laren beschikt over 92 zelfstandige appartementen en 45 zorgeenheden. Zowel de huisvesting als diensten en eventuele zorg dienen daarbij één doel: het ondersteunen van het kunstenaarschap en het bevorderen van de werkzaamheden van bewoners. In het Rosa Spier Huis staat de autonomie van de bewoners centraal. Voor een leven lang kunst.

Rosa Spier Huis Laren

Rosa Spier Huis Bejaardentehuis Verzorgingstehuis Oudere Kunstenaars
Rosa Spier Huis Laren