Project omschrijving

WordPress Website voor Wijndomein Erve Wisselink Achterhoek

Wijndomein Erve Wisselink koos voor een WordPress website waarop de camping, vakantiehuizen, wijngaard en wijnhuis goed gepresenteerd konden worden.

Over Erve Wisselink

Luxe XXL-vakantiehuis, ANWB-charmecamping en wijngaard/wijnhuis op landgoed Erve Wisselink in Eibergen, gelegen tussen Haaksbergen (nog net in Twente) en Groenlo/Winterswijk in de Achterhoek, op steenworp afstand van de grens met Duitsland.

Onthaasten in de Achterhoek en overnachten op de ANWB-charmecamping, of in een luxe XXL-vakantiehuis met 9 slaapkamers en 2 dubbele ruime bedstedes voor 16 tot 22 personen, dat is mogelijk bij Wijndomein Erve Wisselink in Eibergen. Geniet van de wijngaard en het wijnhuis (voor workshops/wijnproeverijen en (zakelijke) bijeenkomsten.

Er zijn in de directe omgeving veel mogelijkheden voor wandelen of fietsen. Zo zijn het Haaksbergerveen en het Zwilbrocker Venn befaamd om de grote verscheidenheid aan trekvogels. Het Zwilbrocker Venn heeft daarnaast een grote kolonie flamingo’s. Voor fietsliefhebbers hebben wij 10 bijzondere fietsroutes (deels over Nederlands en deels over Duits gebied), die zijn uitgezet vanaf ons landgoed. Zo kun je, bijvoorbeeld na het fietsen of wandelen,  ’s avonds, onder het genot van een heerlijk glas wijn uit de eigen wijngaard en wijnmakerij, genieten van de rust en ruimte.

Wordpress Website Camping & Groepsaccommodatie