Project omschrijving

Focus op Talent & Passie kiest voor WPWM

Consultant Berbel Emmens van Focus op Talent en Passie koos voor een WordPress Website van WP Website Maken met Avada Thema.

Wil je weten hoe jij maximaal gebruik maken van je Talent en je Passie? Focus op Talent en Passie helpt je graag om dit te onderzoeken! Uitgaande van jou talenten en interesses wordt aan de hand van persoonlijke gesprekken en persoonlijkheidstests een advies op maat geschreven en besproken.

Persoonlijkheidstest: Ken jezelf en maak bewuste keuzes

Hoe zet je mensen optimaal in op datgene waar ze goed in zijn en wat bij hen past? Ieder mens heeft een eigen karakteristieke manier van doen die hem/haar onderscheidt van anderen; de persoonlijkheid. Dat maakt dat iemand het ene gedrag vanzelfsprekend laat zien en het andere gedrag maar zelden. Weten wie je bent, is van belang om goed te kunnen inspelen op zaken waarop je wordt aangesproken.

Je kracht ligt in je talent en passie. Als je doet wat je leuk vindt ben je daar vaak ook goed in. Andersom ben je goed in de dingen die je vaak doet. Talent en passie liggen in elkaars verlengde. Het is de sleutel tot geluk en succes!

Bij Focus op Talent & Passie kun je een persoonlijkheidstest doen voor individuele coaching en/of loopbaankeuze.

Maak niet de verkeerde keuze en  maak een vrijblijvende afspraak met Berbel Emmens van Focus op Talent & Passie!

Focus op Talent & Passie koos voor een mobiel vriendelijke WordPress Website van WPWM.

Focus op Talent & Passie

Focus Op Talent En Passie