Project omschrijving

Wandelcoach Patricia kiest voor WordPress website

Patricia Roobol is wandelcoach en ACT coach in Kortenhoef en Wijdemeren. Voor haar website koos ze voor een responsive WordPress website van WordPress Website Maken.

Wandelcoach

Patricia is een bijzonder positief mens die ondanks tegenslagen enorm moedig in het leven staat. Zij kan je met een wandeling in gesprekken helpen wanneer het even niet zo lekker loopt? Met Patricia als wandelcoach laad je je accu weer op. Voel de wind door je haren, de zon op je gezicht. Ervaar wat wandelcoaching in de prachtige natuur van de ‘s-Gravelandse buitenplaatsen voor jou kan betekenen. Hervind je energie en plezier. Ontdek weer hoe fijn het is om op je eigen kompas te navigeren.

Patricia is ook ACT Coach

Als ACT Coach (acceptance and commitment therapy) leert ze je te navigeren op je eigen kompas en te doen wij jij het allerbelangrijkste vindt. Heb je vrij snel last van tegenstrijdige gedachten, pieker je lang over kleine dagelijkse hobbels op je werk en thuis, dan kun je nu kennismaken met wandel -en ACT coach Patricia.

De WordPress website met Avada thema van Wandelcoach Wijdemeren is volledig responsive en werd goed geoptimaliseerd (zowel online SEO als de afbeeldingen)

Wandelcoach Wijdemeren

Logo Wandelcoach Wijdemeren Patricia Roobol
Wandelcoach Wijdemeren Patricia Roobol