Project omschrijving

Restaurant website met WordPress

Nieuwe restaurant website met WordPress voor Eetcafé Giethoorn. De mobiel vriendelijke – en goed geoptimaliseerde website werd op 31 oktober 2018 gelanceerd. De keuze voor een WordPress website was met name vanwege de onbegrensde mogelijkheden en goede vindbaarheid middels de Yoast SEO plugin.

Dit veelzijdige restaurant ligt centraal in Giethoorn – het Venetië van het Noorden.

Voor een gezellig dagje uit in Overijssel gaat u naar Giethoorn. Niet alleen voor lekker eten in het restaurant, maar ook voor een leuk dagje weg kunt u terecht bij Eetcafé Giethoorn. U kunt verschillende activiteiten boeken die uw dagje weg compleet maken zoals een boottocht met een fluisterboot door Giethoorn. Naast Eetcafé Giethoorn is Vakantiepark Giethoorn gevestigd, waar u een vakantiehuisje aan het water kan boeken.

In het centrum van het mooie waterdorp ligt Eetcafé Giethoorn. Een sfeervol eetcafé, waar het goed verpozen is. De gemoedelijke sfeer, de uitstraling en de uitstekende service staan daar garant voor. U kunt hier genieten van onze lunchkaart, maar ook van diverse plates. Daarnaast bieden we voor groepen een heerlijke BBQ of Grill buffetten. Voor een tussendoortje, een kopje koffie, ijsje of soepje (met onze speciale wok a soup) bent u uiteraard ook van harte welkom.

Het restaurant is gevestigd achter een authentieke brug over de dorpsgracht. Na een boottocht of wandeling door het dorp, kunt u op het terras van de rust genieten. Er is speelgelegenheid voor de kleintjes. Het eetcafé is geschikt voor uw familie- en personeelsfeesten tot ca. 60 personen. Tijdens de verschillende muziekfestivals wordt het eetcafé omgebouwd tot sfeervol muziekcafé, een ervaring die u niet mag missen.

Restaurant Eetcafé Giethoorn

Logo Eetcafe Giethoorn - restaurant centrum Giethoorn