Project omschrijving

WordPress website Restaurant Oss&Zyl Ossenzijl

Restaurant Oss&Zyl lanceert nieuwe WordPress website

Nieuwe Restaurant WordPress website voor Oss&Zyl – een restaurant gelegen aan het water in het Overijsselse Ossenzijl. Een unieke combinatie van een Bakkerij, koffiezaak, ijssalon en brasserie onder één dak. Start de dag met een heerlijk ontbijtje, geniet van vers gebakken brood of neem een koffiepauze met lekkers uit de patisserie. Een verrassende lunchkaart, uitgebreid ijsassortiment en de mogelijkheid om te genieten van een high tea/wine/beer of Bubbels en Bites (met of zonder reservering) bieden een perfecte middag of dagje uit.

Over Oss&Zyl

BAKERY

U kunt elke dag van het jaar vanaf 09.00 uur bij ons terecht voor het afhalen van een ruim assortiment brood of geniet in onze brasserie van uitgebreide ontbijten, belegde broodjes, koffiespecialiteiten, diverse soorten gebak en lekkernijen.

BUBBLES

Neem plaats in onze serre met uitzicht over het water, terwijl u geniet van ons aanbod in gezonde sappen, frisdranken, heerlijke (mousserende) wijnen of echte champagne. Ideaal te combineren met onze culinaire hapjes en bites.

BITES

Ga er even tussenuit en geniet van ons uitgebreide assortiment aan gebak , chocolade en zoete lekkernijen, een diversiteit aan lunchgerechten en lounge & fingerfood. Ook voor een uitgebreide high tea, wine, beer of Bubbels & Bites kunt u bij ons terecht.

Succes gegarandeerd!

Restaurant Oss&Zyl Ossenzijl (OV)

Logo Restaurant Oss & Zyl Ossenzijl Overijssel
Restaurant Oss & Zyl Wordpress Website WPWM
Restaurant Oss&Zyl Ossenzijl Overijssel
Restaurant Oss&Zyl Ossenzijl Overijssel
Restaurant Oss&Zyl Ossenzijl Overijssel