WORDPRESS WEBSITES – RESPONSIVE MET CMS

Met een WordPress website van WPW (WordPress Website) bent u verzekerd van een schitterende look & feel in een modern responsive design en eenvoudig CMS. We maken gebruik van de beste WordPress themas, gebruiksvriendelijk CMS, betrouwbare plugins, beveiliging en monitoring via Wordfence en goed geoptimaliseerd voor Google middels Yoast SEO.

Responsive wordpress website

Wij maken gebruik van de nieuwste en meest krachtige themas uit WordPress. Veel gratis en goedkope themas worden op langere termijn niet geupdate voor nieuwe versies van WordPress en plugins werken dan ook vaak niet meer. Daarom kiezen we voor de beste thema’s zodat uw site over 4 jaar ook nog goed draait. Ook kunnen wij maatwerk wordpress websites bouwen wanneer uw eigen reclame bureau een ontwerp aanleverd. De kosten zijn iets hoger, maar u bent verzekerd van een uniek ontwerp. Alvorens we beginnen leggen we onze creatieve web ideeën aan u voor zodat u tijdens het webdesign volledig geïnformeerd blijft.

Met een WPW – WordPress website bent u verzekerd van een schitterende look & feel in een modern responsive design.

Bekijk Portfolio
Vraag offerte aan
Wordpress Website maken icon

WordPress is een open source CMS systeem. CMS staat voor content management systeem waarmee u dus zelf pagina’s, teksten, foto’s, formulieren en portfolios kunt beheren middels een WordPress login. Open source betekent dat de software gratis te gebruiken is en dat de web development gemeenschap als geheel bijdraagt aan de ontwikkeling van het systeem. Dagelijks worden er door duizenden ontwikkelaars wereldwijd nieuwe functionaliteiten aan het WordPress CMS toegevoegd. Dit maakt WordPress tot een krachtige tool! WordPress is een krachtig, gebruiksvriendelijk en afgestemd op zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Een WordPress Website van WPW is niet alleen schitterend en robuust in design – maar wordt goed gevonden op Google!

Bekijk Portfolio
Vraag offerte aan
Wordpress Website maken icon

WordPress Websites zijn afgestemd op zoekmachineoptimalisatie (SEO). Pagina’s kunt u voorzien van unieke titles en descriptions afgestemd op de belangrijkste keywords op uw pagina. Pagina’s krijgen een logische titel (dit heet permalinks in WordPress) waarmee uw pagina contact de url http://www.example.com/contact wordt ipv bijvoorbeeld http://www.example.com/?asp_page361. Naast interne in inkomende links is het ook belangrijk dat de site snel is. Wij bieden stabiele en snelle hosting en voorzien site van een cache plugin waarmee site sneller laden. Sites worden automatisch geleverd met een sitemap welke wij bij webmastertools voor u aanmelden zodat Google de site gemakkelijker kan indexeren.

Niemand kan garanderen dat een site op positie 1 komt – maar wij bieden alle mogelijkheden om dit te bereiken!

Bekijk Portfolio
Vraag offerte aan
Wordpress Website maken icon

WordPress websites kunnen eenvoudig met alle social media geïntegreerd worden. Koppel uw Facebook, Twitter, Google+, Instagram account eenvoudig aan uw site en maak nieuwsitems, blogposts of andere zaken sharable op social media netwerken. Daarmee kunnen uw web bezoekers eenvoudig informatie van uw website liken, tweeten en delen op hun eigen sociale netwerken. Interactie met uw doelgroep verhoogd bezoekers aantallen en omzet! Het belang van social media voor bedrijven wordt steeds groter – het vergroot de naamsbekendheid van je onderneming, het stelt je in staat om met grote doelgroepen goedkoop te communiceren, het leidt tot meer bezoekers op je website en kan klanten meer aan je merk/bedrijf binden.

WordPress websites zijn optimaal geschikt voor de inzet van social media!

Bekijk Portfolio
Vraag offerte aan

WPW WordPress websites – Het juiste CMS pakket

VRAAG OFFERTE AAN

Het beste WordPress team!

Met ruim 25 jaar ervaring in de sales en marketing, online distributie en online marketing denken wij verder dan alleen de technische invulling van uw website. Het technisch team is al 6 jaar operationeel in het bouwen van website. WPW where experience meets enthusiasm!

Geen 9-5 mentaliteit

Wij zijn ook na kantooruren en in het weekend bereikbaar – immers uw website moet ook 24 uur per dag draaien. Natuurlijk waarderen we het wanneer niet urgente zaken kunnen wachten tot kantoortijden. We houden van korte lijnen en direct contact

Meer hulp nodig? Wij denken mee.

Ook wanneer u advies nodig heeft over het beter online distribueren van uw bedrijf heeft WPW Janneke Nijenhhuis hier ruim 25 jaar ervaring in. Vanuit de hospitality begon zij in 2006 met haar consultancy bureau (zie www.handsonadvies.nl) en werkte voor vele (tevreden) klanten. Omzet stijging gegarandeerd!!.

Wij staan voor uw klaar!

Enthousiast, Creatief, Betaalbaar en Bereikbaar

Neem contact op