WORDPRESS WEBSITES – RESPONSIVE MET CMS

Met een WordPress website van WPW (WordPress Website) bent u verzekerd van een schitterende look & feel in een modern responsive design en eenvoudig CMS. We maken gebruik van de beste WordPress themas, gebruiksvriendelijk CMS, betrouwbare plugins, beveiliging en monitoring via Wordfence en goed geoptimaliseerd voor Google middels Yoast SEO.

WPW WordPress websites – Het juiste CMS pakket

Het beste WordPress team!

Met ruim 25 jaar ervaring in de sales en marketing, online distributie en online marketing denken wij verder dan alleen de technische invulling van uw website. Het technisch team is al 6 jaar operationeel in het bouwen van website. WPW where experience meets enthusiasm!

Geen 9-5 mentaliteit

Wij zijn ook na kantooruren en in het weekend bereikbaar – immers uw website moet ook 24 uur per dag draaien. Natuurlijk waarderen we het wanneer niet urgente zaken kunnen wachten tot kantoortijden. We houden van korte lijnen en direct contact

Meer hulp nodig? Wij denken mee.

Ook wanneer u advies nodig heeft over het beter online distribueren van uw bedrijf heeft WPW Janneke Nijenhhuis hier ruim 25 jaar ervaring in. Vanuit de hospitality begon zij in 2006 met haar consultancy bureau (zie www.handsonadvies.nl) en werkte voor vele (tevreden) klanten. Omzet stijging gegarandeerd!!.

Wij staan voor uw klaar!

Enthousiast, Creatief, Betaalbaar en Bereikbaar