Project omschrijving

WordPress website dorpshuis Blaercom Blaricum – door WPW

WPW maakte de WordPress Website voor dorpshuis Blaercom in Blaricum – mobiel vriendelijk en goed geoptimaliseerd voorzien van Google Analytics en favicons.

Naast het maken van de site werd de site map geüpload bij Google Webmastertools, werden de favicons (ook apple icons) geïntegreerd en werd na oplevering de site met de nodige redirects gemonitord op 404 errors. Uiteraard werd de site voorzien van de benodigde informatie voor de nieuwe AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) regelgeving inzake cookies en privacy.

Bent u ook op zoek naar een WordPress Website ontwerp voor uw dorpshuis? Neem dan contact met ons op. WPW gaat verder dan het knippen en plakken van teksten en fotos in een site. We denken mee over de content – optimaliseren deze zodat uw site gevonden wordt op Google en kijken na oplevering zaken na als uw Google bedrijfsvermelding en andere sites waarop uw website staat.

Over Dorpshuis Blaercom

Dorpshuis Blaercom in Blaricum is al vele jaren een populair dorpshuis in het hart van Blaricum en is daarnaast de laatste jaren uitgegroeid tot een multifunctioneel activiteitencentrum. We hebben in onze centrale ontmoetingsruimte een gezellige bar waar de bezoekers elkaar kunnen ontmoeten en een drankje kunnen nuttigen. Van sport tot taalles van yoga tot koersbal – het Dorpshuis biedt voor alle leeftijden wekelijks heel veel activiteiten. Daarnaast zijn er regelmatig jazz avonden en wordt er tijden de feestdagen zoals Sinterklaas en kerst altijd iets leuks georganiseerd. In Blaercom zijn ook veel verenigingen actief – zo kunt u zich aansluiten bij verschillende bridge verenigingen, schaakverenigingen of deelnemen aan verschillende dans cursussen (zowel klassiek als modern). Ook zijn er vele activiteiten voor kinderen zoals judo, Cabaret Kitts en Cabaret Catts en zelfverdedigingslessen.

Dorpshuis Blaercom Blaricum Gooi
Wordpress Website Dorpshuis Blaercom Blaricum
Bridge Blaercom Foto Peter Van Rietschoten Oog Op Blarium