Project omschrijving

Optimaliseren Restaurant Site Eetcafé Giethoorn (nieuw website design)

Optimaliseren van restaurant site en restylen. De website van Restaurant Eetcafé Giethoorn Burgers & Grill kreeg een nieuw design en werd geoptimliseerd.

Oude Logo

Logo Eetcafe Giethoorn - restaurant centrum Giethoorn

Nieuwe Logo

Logo Eetcafe Giethoorn Burgers & Grill

Wilco Verschuren verandert concept en naam van Eetcafé Giethoorn

In het voorjaar van 2019 is het restaurant concept van het Eetcafé vernieuwd. Om onderscheidend te kunnen zijn op de restaurant markt in Giethoorn werd een nieuw horecaconcept gelanceerd met de focus op Hamburgers en Grill gerechten. Met dit nieuwe concept wil directeur Wilco Verschuren zich meer en meer richten op de familie en kindermarkt. Het Eetcafé Giethoorn gaat vanaf nu dan ook verder als Eetcafé Giethoorn – Burgers & Grill. De naamsverandering lijkt optisch klein maar de menukaart werd volledig aangepast en ook in het restaurant zelf kwamen de nodige aanpassingen.

Build your own Burger

Alles draait om Burgers en grill gerechten bij het Eetcafé. Nieuw is het Build your own Burger concept. Hamburgers – vol van smaak, vers gemaakt met de beste producten en……, met liefde en aandacht bereid! Gasten kiezen hun eigen toppings, eigen favorite bun en side dish. Daarnaast staan er een aantal heerlijke grill gerechten zoals onze Meat & Grill met oa saté, spareribs, worstjes en bacon. Het Eetcafé presenteert ook de Caleb High Burger – de hamburger variant op de High Tea en het concept Hamburgers & Beer – een 3-gangen hamburger en bier proeverij.

Kinderpret

Met de focus op kinderen werd de speelzolder afgelopen winter aangepakt en kunnen kinderen naar hartenlust spelen in de Ballenbak, met de Megablocks, aan de Teken- en knutseltafel, met het Kinderspeelgoed, de Airhockey tafel, biljart, met de racewagen en de nieuwe Kegelbaan.

Grenzend aan het terras van het Eetcafé is speeltuin met piratenschip en hinkelbaan en Pannakooi.

Kinderfeestjes

Het Eetcafé gaat zich met dit nieuwe kindvriendelijke horeca concept ook richten op de markt van kinderfeestjes. Al vanaf € 9,95 pp kun je een kinderfeestje organiseren bij het Eetcafé. Zo kunnen kleine jarige gasten kiezen uit een Bak & Smulparty, Speur- en sporentocht, Aquabubble party (lopen op het water), Young Ladies party (mini high tea), Fluisterfeestje (puzzel fluisterboot route), Actief kinderfeestje (punteren & kegelen), Stoere Jongens feest of Speurtocht naar goud en kristallen.

Arrangementen en Activiteiten

Bij het Eetcafé kun je met families en groepen de meest uiteenlopende dagjes uit en activiteiten boeken in combinatie met Burgers & Grill. Naast het Build Your Own burger kunnen groepen ook een BBQ, Buffet of Gourmet reserveren. Gelegen op Vakantiepark Giethoorn kan dit ook altijd in combinatie met een overnachting in een chalet op het Vakantiepark waar je in de zomer gratis gebruik kunt maken van je eigen sloep.

Voorbeelden van Arrangementen en Activiteiten

  • Escape room arrangementen
  • Familiedag arrangementen – ook leuk voor families met kinderen
  • High Tea arrangementen
  • Activiteiten met Klimbos Paasloo, Kegelbaan, Aquabubble, Arrow Battle
  • Dagje Daf rijden of met de Huifkartocht Nationaal Park Weerribben verkennen

Giethoorn = water = varen!

En natuurlijk zijn er veel mogelijkheden met fluistervaren, punteren, kanovaren of een rondvaart door Giethoorn. Niet voor niets wordt Giethoorn het Venetië van het Noorden genoemd. Gelegen aan de beroemde Dwarsgracht in Giethoorn met haar idyllische bruggetjes is het Eetcafé het ideale startpunt voor een vaartocht door Giethoorn en omgeving.

Restaurant Giethoorn Eetcafe Giethoorn Burgers & Grill
Kindvriendelijk Restaurant Giethoorn Speeltuin
Hamburger Restaurant Giethoorn Overijssel
Kinderfeestje Giethoorn Bak En Smul Party
Kindvriendelijk Restaurant Giethoorn Kegelbaan