Project omschrijving

WordPress evenementen website Laren Jazz

Nieuwe WordPress evenementen website voor het evenement Laren Jazz. Een jazz festival rondom de Brink in het Gooische Laren.

Laren Jazz is terug: Op zaterdag 1 oktober 2022 treden 9 bands vanaf 21.30 uur op in maar liefst negen verschillende horeca locaties in hartje Laren (gratis entree). Op zondagmiddag 2 oktober treedt de winnende band op in het voorprogramma van de Dutch Swing College band. (€ 15 pp)

Over Laren Jazz

Het aloude, jaarlijkse Laren Jazz Festival komt terug! In een aangepaste vorm en beslist aantrekkelijk en toegankelijk

In het recente verleden had het Laren Jazz festival als voortreffelijk gastheer Singer. Het nieuwe Laren-Jazz legt de focus op daar waar de jazz eigenlijk thuishoort: “in de horeca, kroegen en cafés”.

Op zaterdag 1 oktober a.s. treden vanaf 21.30 uur in maar liefst negen verschillende horeca locaties in hartje Laren (rondom de Brink) jonge jazz talenten op van het Amsterdams Conservatorium en de Gooische Muziekschool. Muziek variërend van jazz, naar blues, naar funk, soul en weer terug naar jazz. Bekijk de line-up hier.

Een deskundige jury o.l.v. radiopresentator en jazz-kenner Co de Kloet, bezoekt op die avond alle 9 locaties en verkiest de meest aansprekende band met het beste optreden. Alle locaties zijn voor publiek vrij toegankelijk voor een fijne portie Jazz met een gezellig glas en naar keuze een jazzy-tasting.

De winnende band ontvangt de “Laren-Jazz Talent Award 2022” en treedt op zondagmiddag 2 oktober in het Brinkhuis op in het voorprogramma van de Dutch Swing College Band met Amerikaanse Jazzdiva Deborah Carter. De toegangsprijs voor dit evenement bedraagt € 15,– per persoon.

De negen horeca locaties zijn (in willekeurige volgorde) : Nick Vollebregt Jazz Café, t’ Bonte Paard, Mauve, Visatelier, Brinkhuis Jazz Foyer, Ron Gastrobar, Maximiliano, Hamdorff en Café de Koerier.

Het is de bedoeling van de initiatiefnemers -Leon Schouten, Frank van den Wall Bake en Huub Zinkstok- om ondersteund door een aantal sponsors van Laren Jazz weer een jaarlijks terugkerend evenement te maken. Een festijn georganiseerd door de Stichting Laren-Jazz. Deze stichting heeft tevens als doelstelling het stimuleren en faciliteren van jong jazz talent.

Laren Jazz

Laren Jazz Jazz Festival In Het Gooi
Laren Jazz Wordpress Website